en
>

نوآوری

 
نوآوری

نوآوری

 


امروزه شرایط کنونی صنعت ماشین آلات صنایع غذایی در شاخه تولید آبمیوه و ماءالشعیر نیاز به تغییر و تحولات روز افزون در دستگاه های این صنعت دارد ،از این رو ما برآن شدیم تا با ابتکار و نوآوری ، دستگاه تونل پاستوریزه اسپیرال را از یک ایده در سر به طرحی عملی رسانده و نمونه ای از آن را بسازیم و نو آوری ایجاد شده را در سازمان ثبت اختراعات کشور در سال ۱۳۹۴ به ثبت برسانیم .

در کارخانه های تولید محصولات آشامیدنی یکی از بزرگترین معضلات به وجود آمده جایگیری بسیار زیاد تونل های پاستوریزه طرح قدیم میباشد و عملا فضای بالای تونلهای پاستوریزه غیر قابل استفاده ميباشد .

تونل پاستوریزه اسپیرال برای پاستوریزه کردن انواع نوشابه ، ماّالشعیر ،آبمیوه ، رب گوجه فرنگی در بسته بندی های قوطی فلزی، پت ، شیشه استفاده میشود.

مزیت این نوع تونل پاستوریزه بازیافت انرژی ، مصرف کم بخار ، آب ، برق ، اشغال فضای کم با استفاده از فضای ارتفاع در سالن از اشغال فضای مفید کارخانه جلوگیری شده است.