en
>

نوآوری

 
نوآوری

نوآوری

امروزه شرایط کنونی صنعت ماشین آلات صنایع غذایی در شاخه تولید آبمیوه و ماءالشعیر نیاز به تغییر و تحولات روز افزون در دستگاه های این صنعت دارد ،از این رو ما برآن شدیم تا با ابتکار و نوآوری ، دستگاه تونل پاستوریزه اسپیرال را از یک ایده در سر به طرحی عملی رسانده و نمونه ای از آن را بسازیم و نو آوری ایجاد شده را در سازمان ثبت اختراعات کشور به ثبت برسانیم .

در کارخانه های تولید محصولات آشامیدنی یکی از بزرگترین معضلات به وجود آمده جایگیری بسیار زیاد تونل های پاستوریزه طرح قدیم میباشد و عملا فضای بالای تونلهای پاستوریزه غیر قابل استفاده ميباشد .

ما با طراحی تونل پاستوریزه اسپیرال از فضای بسیار زیاد آن کاسته و کل عملیات پاستوریزه را در دو برج که یکی از آنها حرکت صعودی و دیگری حرکت به صورت نزولی  دارد که در یک برج محصول جهت پاستوریزه شدن از پایین رو به بالا حرکت میکند و در دیگری محصول برای خنک شدن از بالا رو به پایین حرکت میکند.

با این طراحی توانسته ایم فضای بسیار زیادی را به کارخانه ها بازگردانیم.